New: Try my AI Bot new film

My presentation at ATEA Focus in Helsinki, today: technology, humanity and the future (download the Pdf)

Here it is, as promised. 15 MB PDF. More details on the event here.

No worries – it's not in Finnish:)

atea focus helsinki technology humanity Gerd Leonhard public deck low res

Gerd Leonhard Futuristi, kirjailija

Gerd Leonhard jakaa visioitaan ja käytännön viisauttaan ihmiskunnan tulevaisuudesta ja teknologiasta, digimuutoksesta, tekoälystä ja robotiikasta, mediasta, markkinoinnista ja mainonnasta sekä monesta muusta aiheesta. Futuristina hän näyttää yrityksille ja organisaatioille suuntaa kehittymiseen huomispäivän haasteita varten. Hänen esityksensä tunnetaan kärkevän provosoivasta mutta samalla humoristisesta ja inspiroivasta tyylistään.

 

4170

Views


Tags

newsletter

* indicates required
latest book